Full rulle

Jag är rätt säker på att Elton tycker att det här varit en av dom bästa dagarna i hans korta lilla liv, om än uttröttande. Han sov sig ju visserligen igenom förmiddagen, bara det. Sen åkte vi hem till Carro och Klara. E slumrade hela vägen dit också, det var bara när vi gick från bussen till lägenheten som han tappade tålamodet lite, hungern tog över. Men med lite mat i magen blev allt bra igen, speciellt när han fick testa Klaras fina babygym. Det var grejer det tyckte Elton. Vi har inte velat köpa några stora saker till honom eftersom vi bor så trångt, men nu blir det till att hitta något större illa kvickt!



Det blev tråkigt nog ingen långvarig visit den här gången, men anledningen var desto roligare. Vi skulle nämligen få besök av Malin, Eltons gudmor. Hon hade med sig två jättefina böcker till E, den ena hade hon skrivit en så fin text i att jag blev alldeles tårögd. Det blir ett jättefint minne för honom att ha kvar! Men det var inte bara E som fick presenter, M hade även med sig en påse Dumle pepparkaka OCH punschrullar med pepparkakssmak. Snacka om att vi valde rätt gudmor ;)

När M hade gått hem kom vi på att vi även fick med oss en present hem från Carro och Klara, en Babybjörn! Carro hade flera stycken, så vi fick ta en och testa. Det är ju bra att veta om han gillar att sitta där innan vi köper en egen. Märkte direkt att det var en riktig höjdare, han trivdes 100 gånger mer i den än i bärsjalen. Han har för dåligt tålamod för att vi ska kunna få till det med sjalen, känns som han inte sitter bra i den.

Nu kan jag göra det jag behöver samtidigt som vi är tillsammans, win win :)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Visst är selen så bra! ;) hade en precis lika till Emma, slarva inte med att dra ner krysset i ryggen.. Det lönar si gi längden... ;)

2011-12-08 @ 06:31:55
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Iven

Kärlek till babybjööörn! ;) och åh dumlepepparkaka! Har suktat efter den sen den kom ut men den finns inte nånstans i närheten, blir galen. Måste.ha.

2011-12-08 @ 12:50:41
URL: http://iven.blogg.se/
Postat av: Emp

Min mamma berättade idag om din blogg, att hon läst den och att hon skrivit om mig.

Och jag såg nu att du hade ju kommenterat och Grattat precis då jag fick lille Sixten.

Jag var inte riktigt med de första veckorna (pga kejsarsnittet och mjölkstockningar som gjorde mig sjuk) så jag tackar nu, 3 månader senare ;)

Hörde att du inte heller haft så lätt. All styrka!

2011-12-08 @ 21:05:09
URL: http://empolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0