Kläder

Innan E föddes köpte vi flera dreggellappar. Mest för att vi tyckte det var lite festligt, som små scarfs. Vi har hittills inte behövt använda dom eftersom han varken dregglat eller kräkts något, det har känts överflödigt. Men dom senaste två veckorna har han faktiskt börjat kräkas mer och mer. Det, tillsammans med läckande blöjor gjorde att han förbrukade 3 ombyten kläder igår. Så idag när sista rena bodyn åkte på fick dreggellappen göra det också!



Vi har haft fullt upp nu på förmiddagen. Jag hade en läkartid först, sen har vi varit nere i centrum och köpt lite nya kläder till E. Han kan knappt ha några kläder i strl 56 nu, och det märks när vi inte tvättat på några dagar. Speciellt nu när han har förbrukat flera ombyten per dag.

Kommentarer
Postat av: Emma - bebis i magen v 33

Vi har också köpt på oss några dreggellappar innan bebisen kommer. Tycker de finns så många fina färger nu så man kan matcha hej vilt :) jätte fin body E har på sig på bilden! :)

2011-12-08 @ 15:20:58
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/
Postat av: iven

sv; Jaa men det tog nästan två timmar att göra ett par simpla kakor trots att lillfisen sov ^^. Hur menar du med inte ergonomisk? själv har jag inte märkt av nåt sånt :P



Här är det samma med både kräk o bajs, men vi har bytt till större blöjor så jag misstänker att de läcker för att de är lite stora.

2011-12-08 @ 20:29:27
URL: http://iven.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

fina lille killen <3

2011-12-09 @ 14:21:03
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0