Knäppunge

Elton har ju inte kräkts speciellt mycket sedan han föddes. Men den senaste tiden har jag kommit på honom flera gånger med att kräkas munnen full, sen svälja ner allt igen. Stackars lilla barn. Fast nu så här efter en rejäl fredagsmiddag med en påse lösgodis på toppen känns det dock som jag skulle kunna råka ut för detsamma!


Kommentarer
Postat av: Carro

Sv: Ja alltså jag blev riktigt störd, dessutom åkte jag buss för inte alls längesen och även då jobbade denna man. Då var han dock jättetrevlig och lät mig gå in före alla andra och hjälpte till med vagnen.. så jag fattar inte om han gjort sönder någon vagn efter det då.. skumt :s Och gillade inte alls hans dåliga attityd idag :s



Hos pojkar så kan de va något med magmunnen som gör att dom kan spy en del, sk kaskadspyor kan uppkomma rätt ofta.. Love har också börjat spy mer faktiskt... inte jämt, men ibland..



Tänkte höra (hoppas du inte tycker att jag är konstig, framfusig eller så) men vi båda bor ju i stockholm, elton och love är typ lika gamla och du o jag är också jämnåriga.. tänkte du skulle inte kunna tänka dig att ses nån gång? jag är lite rädd för att träffa främmande människor men tänkte bara höra, eftersom vi har en del gemensamt.. kunde ju ses på något väldigt befolkat ställe.. äh kanske är en dålig idé men tänkte höra, jag har nämligen inte en enda bekant/kompis med småbarn.. vore kul att lära känna nån :) men förstår såklart om du inte känner för det, jag är ju själv lite rädd för främmande människor :)

2011-12-02 @ 21:35:18
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Mamma

Lilla underbara gossebarn, du är så söt. Kram mormor.

2011-12-02 @ 21:55:54
Postat av: Lisa Brändström

Gobiten! Har han alltså stl 62 nu? Då är han ju lika stor som Liam :) Fast han var ju så pytte när han tittade ut.



Vad skönt att det finns flera som känner som mig, men jag tycker som du, det är bättre att ge en ärlig inblick i livet som småbarnsmamma :)



Ha en trevlig helg nu!

2011-12-02 @ 23:05:14
URL: http://lisabrandstrom.blogg.se/
Postat av: Alexandra - mamma till Märta

Blev bjuden på gomiddag av karln idag.

Känner ungefär samma känsla nu, gud så jag åt. haha.

och det var ungefär 5 timmar sen nu!

2011-12-03 @ 00:42:08
URL: http://blogg.mama.nu/alexandra/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Haha, lullgubben då :) Skönt att han inte kladdar ner soffan och liknande i alla fall :P

2011-12-03 @ 07:19:48
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: mamma till vanessa

mysig blogg du har hihi :)

2011-12-03 @ 09:09:27
URL: http://minvanessa.devote.se
Postat av: Malin

Dessa mysiga spyor!!! Här har Olle spytt konstant sen tre veckors ålder. Inget vidare direkt, och det kan komma en spya när som helst och inte bara när han precis har ätit.. Nu har vi börjat med förtjockningsmedel i ersättningen, och VIPS så har det blitt mycket bättre =)



hopas ni får en mysig söndag!! :)

2011-12-04 @ 09:07:56
URL: http://siljeholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0