Nu börjar julen

Lite så känns det faktiskt för mig. Idag är vår "fredag", Jörgen är ledig imorgon och resten av helgen. Sen är det bara  måndag, och på tisdag drar jag och Elton upp till Mora för att fira jul. J kommer efter på Torsdag. Advent har gått ovanligt snabbt i år känns det som. När jag var liten tyckte jag att advent kändes som ett halvår, nästan så man började tvivla på att den där julen skulle komma alls. Chokladkalendern till exempel.. jösses. Snacka om disciplin att låta bli den, tycker fortfarande att det nästan inte finns någon godare choklad. Jag var den typen av barn som ALDRIG skulle fuska, aldrig. Däremot hade jag en viss bror som brukade smaska loss, jag vill även minnas att han gick lös på min kalender något år. Till hans försvar var han nog inte många år den gången ;)

För övrigt så är det lugna puckar som gäller idag. Efter en vecka med aktiviteter varje dag känns det skönt att bara få sitta och slappa hela dagen. Lite som när man jobbar och blir ledig faktiskt. Annars är det ganska lätt att dagarna bara flyter ihop när man går hemma, speciellt när man har en helgjobbande sambo.


Kommentarer
Postat av: Cissi

Å vad skönt det låter med en slappar dag! ;)



Här hade jag ingen disiplin alls gällande chokladkalender... och vågar erkänna, (eftersom jag inte tror att mina föräldrar läser här) att jag åt upp hela chokladkalendern, för att sen riva sönder pappen och skylla på hunden.. (vilket jag VET att mina småsyskon också gjorde, och hade kunnat vara sant - för det hände på riktigt några gånger också)

2011-12-15 @ 15:04:52
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Hihi jag brukar alltid glömma bort chokladkalendern nån dag... som idag tex.. så imorgon blir det dubbelt upp ;) Fast jag är inte så glad för den chokladen faktiskt! :P Kram

2011-12-15 @ 22:38:12
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Micke

ljuger i bloggen:D ack ack;)

2011-12-16 @ 12:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0