Vänner

Vi har varit och hälsat på Thomas och Anni här under kvällen. Båda är gamla kollegor till mig, och vi har inte träffats sedan Elton föddes. Det var så kul att ses, jag kände verkligen hur mycket jag saknat deras sällskap. Vi bestämde att vi ska ses oftare, skamligt att vi inte gjort det tidigare när vi ändå bor så nära.

Thomas har väldigt rå humor, vilket jag både uppskattar och avskyr beroende på dagsform. Det är få människor som kan få mig att skratta så hysteriskt, och samtidigt kunna reta upp mig så mycket. Innan vi gick slog jag och J vad om vilken olämplig kommentar han skulle slänga ur sig (med glimten i ögat då såklart). Vi gissade på att det antingen skulle bli att jag såg härjad ut, eller något om att Elton är en liten knubbis. Det visade sig inte bli något av det. Däremot anklagade han Elton för att vara rasist :P. Anni kommer nämligen från Kroatien, och Elton började gråta när hon höll honom, haha. Jag och J är så långt ifrån rasister man kan bli, så att påstå att vi skulle ha en främlingsfientlig bebis blev rätt blev rätt lustigt!

Söta Anni, Elton körde hårt med henne. Hans nya krav när han är ledsen är att bli vaggad framför köksfläkten i full blås, vilket Anni fick göra tills hon hade kramp i armarna ;)


Kommentarer
Postat av: Emelie-mamma till Wilde

Va jobbade du med innan du fick Elton??

2011-12-06 @ 22:31:09
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

hahaha =) Så kan det gå ;)



Sv:

Ja det verkar väldigt intressant faktiskt. Det går säkert precis som du säger att se de bra sakerna med och återuppleva de =).



Tack vad snäll du är!! <3 Ja vi kan bara hoppas på att det inte dröjer allt för lång tid. Men det får ta den tid det tar. Eran gåva är så fin så klart att ni är! =) Men vi får hålla tummarna precis som du säger. Massa kramar på dej =)

2011-12-07 @ 05:54:08
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: fia

haha jag tycker tvärtom, det finns så mycket finare till killar!:D

2011-12-07 @ 08:47:53
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Märtas morsa

Nämen tokunge, hur kom ni fram till den lösningen?

haha! Snacka om att man kommer på roliga grejer för o nöja sina barn!

2011-12-07 @ 09:17:50
URL: http://blogg.mama.nu/alexandra/
Postat av: Emelie- Mamma till Wilde ♥

okej.. spännande. :)

I "vanliga fall" pluggar jag tog ett sabbats år och jobbade på ABBA för att höja upp min SGI när jag var gravid.. Men efter mamma ledigheten blir det skolbänken igen.

2011-12-07 @ 11:03:17
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Cissi

Fläkten, dammsugaren rinnande vatten och tvättmaskinen är kung på att lugna lessna bebisar... ;)



Sv. Är verkligen jättesugen både på förlossning och graviditet - men att vara hemma med bebis - inte det minsta.. Kommer bli fler barn, men inte på några år... Måste glömma förra hösten/vintern först... ;)

2011-12-07 @ 15:17:38
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Fia- mamma till Edison

Haha det är inte låga krav han ställer! Men är man prins så är man ju liksom!

2011-12-07 @ 21:54:59
URL: http://airyfairy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0