Allt kul vi har att se fram emot

Yes, vi ska till Thailand! Hela 3 veckor :). Jag har aldrig varit borta längre en två veckor förut, så det känns overkligt bra. Vi kom på det för ett par veckor sedan, men J var lite orolig över att han inte skulle få semester eftersom det är mitt i högsäsongen på hans jobb. Han var ju dessutom borta 3 veckor förra året under samma period, under vulkanutbrottet på Island. Men dom var schyssta och lät honom åka i alla fall!

Egentligen kanske det inte var den bästa tiden att åka rent ekonomiskt. Vi har väldigt mycket planerat under den här våren. Om ca två veckor drar vi till fjällen 1 vecka och firar att J har fyllt år, och att svärmor fyller jämnt. Den trippen planerade vi redan för 4 år sedan när vi var i Dominikanska Republiken tillsammans, så det ska bli så kul och mysigt. En hel veckas lugn och ro där vi bara ska göra det vi känner för :).

När vi kommer hem från fjällen drar köksrenoveringen igång. Och innan dess är det en del planering som ska vara klar. Vi ska förbereda så mycket som möjligt innan Pappsen kommer. Sen är det dags för Thailand 1 april, weeee. Plus att J har hittat en bil vi ska köpa i samma veva som vi åker. Det blir med andra ord vatten och bröd nu ett tag ;). Men det gör ingenting, även om det blir slitigt så älskar jag att ha ett mål att arbeta mot. Ju större desto bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0