Bebbeträff

Med tanke på inlägget i morse tror ni säkert att jag och Elton legat och drönat hela dagen, men det har vi inte. Det blev en riktigt bra dag tillslut. Vi fick besök av min vän Carro och hennes lilla tjej som är född bara några dagar efter E, hur mysigt som helst. E var jättenöjd hela dagen, som han brukar vara i sociala sammanhang ;). Han fattade inte riktigt grejen med en till bebis bara och blev alldeles förskräckt när lilltjejen grät, (kallar henne lilltjejen eftersom namnet inte är helt bestämt). Är det något bebisar bör vara vana att höra så är det väl just bebisgråt tycker man, men det är tydligen skillnad när det kommer från någon annan :)

Vi fick även ytterligare bekräftelse på att Elton är en ovanligt vaken bebis. Han var vaken hela tiden dom var här, medan lilltjejen sov hela tiden. Han hade inte sovit speciellt mycket innan heller, och definitivt inte inatt. Men han var ju nöjd i alla fall, så det var ju bra. Lustigt att det kan vara så olika från barn till barn. Måste fråga på BVC imorgon om det verkligen är bra att han sover så lite.

Finaste ungarna!

Vi skrattade gott åt storleksskillnaden mellan Elton och lilltjejens fötter, med tanke på att dom är lika gamla. Tyvärr syns det inte lika tydligt på bilden eftersom E kniper ihop tårna.

Kommentarer
Postat av: Anna - Gustavs mamma

Mysigt med bebiskompisar!

Gustav har med stooora fötter! Inte så tjocka ännu, men väldigt långa! Hans 'små' tår är så goa! De kommer stå stadigt på jorden i framtiden!

2011-11-24 @ 22:17:07
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Therese

Så sött!

2011-11-24 @ 23:07:20
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack för en jätte trvlig dag :)

2011-11-25 @ 09:11:54
URL: http://minbebis.com/blogg/mamacarro/
Postat av: Fia- mamma till Edison

Hur lite sover han? Vi fick också höra att Edison var vaken mycket. Och är fortfarande, han har nästan alltid sovit mindre än andra bebbar när vi har jämfört! :) Ja, skumt det där att det kan vara en sån himla skillnad!

2011-11-25 @ 09:48:09
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen.

Hihi, vilka små skruttar! Det är roligt att jämföra, Lo har dock alltid varit minst ;-)

2011-11-25 @ 10:57:07
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Cissi

Frågade du om sömnen? ;)

Först, Emma var också väldigt vaken, med och stadig/stark i nacken... Så fort hon kunde stödja huvudet så knöt jag sjalen som vanligt och satte henne åt andra hållet alltså så att hon sg ut i världen, istället för mammas tuttar. Hon gillade det mycket bättre! Nöjd bebis = nöjd mamma



Under alla år på BVC (tar fortfrande upp hur mycket mindre än andra barn hon sover) så påpekar de att sömnbehovet är individuellt och en nöjd/frisk bebis ser till att få den sömn den behöver... ;)

2011-11-25 @ 12:19:57
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0