1-0 till mamma och pappa :)

Det är så kul att läsa kommentarerna på inlägget igår om att Elton inte gillar att sova i sin egen säng. Alla har verkligen haft samma problem, men hanterat det väldigt olika :).

Inatt testade jag i alla fall att gå upp med Elton varje gång han ville äta istället för att flytta över honom i vår säng. Det gick faktiskt över förväntan, även om jag höll på att somna ibland fast jag satt upp. Jag tog ett förtroligt snack med lilla sonen på kvällen och förklarade att jag inte tänkte ge mig, och att han lika gärna kunde ge upp direkt ;). Vi gjorde faktiskt så att vi lade honom utan att sätta på pyjamas eller något eftersom han sov så gott, vi visste att blöjan var ok också. Han sov till 1, sen var han lite envis och jag fick ta upp honom, amma, sen lägga tillbaka honom 4 gånger. Tillslut gav han upp och sov mellan 02-05.30. Då fick jag amma och lägga honom 2 gånger bara, därefter sov han till 8. Nu gäller det bara att vara ihärdig :)

Kommentarer
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Barnbidraget kommer automatiskt månaden efter barnet är fött :) Så inget du behöver anmäla.. om jag minns rätt :)



Ja bra om du orkar det. Jag hade inte orkat gå upp varje gång. annars får du ha en skön stol/fåtölj bredvid hans spjällsäng :) Kram

2011-10-20 @ 11:36:01
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Cissi

Starkt jobbat!

2011-10-20 @ 16:21:51
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Lisa Brändström

Tjohoo, bra jobbat! Lite morgongos i sängen lider ingen av :D Babynestet har funkat utmärkt hos oss :D

2011-10-20 @ 18:46:33
URL: http://lisabrandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0