Till mor och farföräldrarna

Jag inser att det kanske inte är alla som tycker det är kul att se en video med någon annans bebis som gör.. ja, ingenting. Men jag vet i alla fall några som kommer uppskatta det. Våra föräldrar uttrycker dagligen sin saknad efter Elton, så här kommer lite tröst till nästa gång vi ses.. ;)

Skulle ju såklart vänt kameran åt andra hållet när jag filmade, men nu blev det som det blev!


E skrämde mig alldeles nyss. Han låg och sov på fällen, och helt plötsligt lade han av en riktig brakare samtidigt som han kräktes. Sen lyckades han sätta kräkan i halsen och fick typ andnöd. Det såg nästan ut som han krampade, så jag bara slet upp honom. Då hostade han bara lite sen var det lugnt, han vaknade knappt :P. Det blir jobbigt sen när han börjar äta sådant som faktiskt går att sätta i halsen, fy fan. Jag måste ha kvävts till döds i något tidigare liv, är jätterädd för att sätta i halsen av någon anledning. Eller egentligen är jag mer rädd att andra ska göra det. När jag vet att J är ensam hemma och vi ringer för att säga godnatt brukar jag be honom att inte äta något mer under kvällen, bara för att han inte ska sätta i halsen. Hur sjukt är inte det? Skäms lite för att erkänna det :P.

Kommentarer
Postat av: Emelie- Mamma till Wilde ♥

Gud va söt han är... :) Diggar även koppen i bakgrunden. Jätte söt haha.



Här rekommenderar dom att barnen är 2 månader innan det vistas i stora folksamlingar så som köpcentrum. Men i stan tyckte hon att han kunde vara med.

Går så fruktansvärt mycket förkylningar just nu så då stannar jag hellre hemma med han än att chansa för att kunna köpa en body till han. :)

2011-10-27 @ 15:32:34
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: åsa f

Tack snälla Camilla....ja man saknar E jättemycket, ja er alla. Sötnosen... puss från farmor.

2011-10-27 @ 15:39:32
Postat av: Cissi

Gå en första hjälpen kurs! Gjorde det när Emma var liten, och guldvärt! Känner mig tryggare iaf och har haft en del skräck-situationer! ;)



Fast när jag var på väg hem från kursen ville jag helst linda in henne i bubbelplast och låsa in henne.. ;)

2011-10-27 @ 15:52:54
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

oj vad fort det gick för er!



jo det är klart att det kan hända på dagen. men känns ändå skönt att jag lyckats ställa in mig på att det kommer starta nattetid. annars hade jag gått och undrat hela tiden när det skulle börja :p nu hoppas jag när jag går och lägger mig och är lite besviken när jag vaknar hehe

2011-10-27 @ 16:05:28
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Annika H

Han är väl för söt :D Ska bli kul att se han igen och hur stor han har blivit :) Skelar han lite eller gillar han att kika i kors hehe :) Kramar ifrån Mora!

2011-10-27 @ 17:26:50
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Ja fy det är otäckt när de sätter i halsen!

Gud så söt han är! :) Kram

2011-10-27 @ 17:31:01
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Mamma

Struntar nog i tv-n ikväll, tittar på Elton i stället. Han är så underbart söt. Många kramar till er från en stolt mormor.

2011-10-27 @ 19:09:11
Postat av: Cathy

Vilken härlig liten film :)

2011-10-27 @ 21:13:03
URL: http://cathrinesbokblogg.blogspot.com/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Haha va söt du är!

Snacka om att man får dödsångest av att bli mamma :S

Jag e livrädd för att dö i en bilolycka t ex eller att min man ska köra av vägen när han e på jobb. Helt stört men man grubblar nästan hela tiden på d :S

2011-10-28 @ 10:04:34
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: My heavenly life - johanna

Jättesöt är han verkligen!!

Vilken tur att det gick bra kan tänka mig att jag med kommer att vara sjukt rädd att det skall hända något den dagen jag har en liten. Kramar

2011-10-28 @ 11:07:25
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0