En underbar kompromiss

Jag har alltid varit emot att ha tv i sovrummet. I ett sovrum ska man sova, eller på sin höjd läsa en bok. Vår förra lägenhet var en 1:a, där kunde vi vrida tv´n och på så sätt välja om vi ville kolla i soffan eller i sängen. Det hade absolut sin charm, men jag längtade verkligen efter ett sovrum när vi bodde där.

I den här lägenheten har vi ingen tv i sovrummet, jag har tvärvägrat trots att J lirkat och tjatat om att få sätta upp en liten plattis. Men nu i helgen var han iväg och köpte en liten miniprojektor, det är tydligen bra att ha ibland i vissa konstprojekt. Hittills har den dock bara använts till en sak, nämligen att agera tv i sovrummet. Vi gör oss klara för sängen, kryper ner och sätter sedan på ett avsnitt av True Blood, vår nya passion. Det är så underbart myspysigt att man har lust att gå och lägga sig redan kl 20. Så nu sitter jag och väntar på att J ska komma hem så vi kan gå och lägga oss någon gång ;)

Så här ser den lilla manicken ut, ungefär lika stor som en mobil. Vi har fäst den på stativet till kameran och använder det.

Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Haha, vi gjorde om hemma precis innan Levis kom (no kidding, det är vi ensamma om tror jag...) och då lyckades A få in en tv i sovrummet, och oj vad mysigt det var. Den där tv:n stod på dygnet runt i början av Levis liv när man inte kunde sova av alla hormoner, skulle amma konstant och hade rätt så ont i kroppen. Vår passion var dexter och vi plöjde tre säsonger på två, tre veckor :)

2011-09-28 @ 21:32:48
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

tack!



jaa precis! och dessutom kan man få så mycket nya vänner! :-) vänner för livet!

2011-09-28 @ 22:27:57
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: Elin

hoppas de händer nat snart!!!!!!

2011-09-29 @ 08:45:06
Postat av: fia

ja stackars liten :(



jamen precis, man vill ju inte bara ligga som en kossa heller, hålla sig sysselsatt är bra:D men överansträng dig inte!! Jag ringde till MVC dagen innan cornelia kom, berättade att jag hade oregelbundnavärkar och att jag varit ute och gått hela tiden och gjort massa saker.. Då sa hon bara det att, det är på gång, så ansträng dig inte utan ta det lugnt för att det är bebisen som själv väljer när den vill ut!:D



men det är ju såå nära för dig nu, det kommer ju att hända när som helst och även om du skulle behöva bli igångsatt (tror inte att du kommer behöva bli det) så är det ju ändå nära!:D

2011-09-29 @ 11:45:41
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Vilken grej! Blir det bra bild?

2011-09-29 @ 12:39:55
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0