Fil ♥

Mitt enda sanna craving under den här graviditeten har varit filmjölk. Jag fattar inte hur jag kunnat äta så mycket fil utan att tröttna, det är helt otroligt. Jag äter oftast två skålar per dag, med eller utan något i. Det har hänt att jag ätit en hel förpackning på en dag också. På kvällarna är det extra gott och har underlättat halsbrännan en hel del, och här om natten när jag var uppe och åt var det just fil. Får panik om filen börjar ta slut, då bär det av till affären direkt :). Undrar om det kommer vara lika gott efter förlossningen?



Förlossningen ja.. idag kan jag inte sluta tänka på den. Gud vad jag längtar. Slukar förlossningsberättelser och googlar konstant, kan inte lägga band på mig själv. Har inga som helst känningar idag heller, känns inte alls omöjligt att det är en hel månad kvar innan det kommer igång. Ska försöka med att visualisera målbilden nu och köra på lite tankekraft!

Pratade med mamma precis. Hon är en av dom där lyckligt lottade människorna som inte känt någon smärta innan hon varit öppen 8cm. Det intygas även av andra som närvarat, så hon har inte bara glömt bort ;). Inga förvärkar hade hon innan heller, utan när hon väl fått sammandragningar har det varit dags. Kan även tillägga att hon aldrig gått fram till beräknat förlossningsdatum utan fött så där alldeles lagom tidigt. Uppenbarligen har jag inte ärvt henne rakt av (vet i inte vem jag brås på egentligen), men förhoppningsvis kommer det att gå lika bra när det väl är dags :).

Hoppas du inte har något emot att jag delar med mig av din historia mammsen ;)

Kommentarer
Postat av: naddie.

ja det är bättre att vara ordentligt utvilad så man faktiskt orkar med! man vet ju aldrig hur lång tid det tar eller hur kämpigt det kan bli.



Ja jag använde mig bara av lustgasen förra gången och där går nog min gräns denna gången med. Vid första barnet var badet himla skönt också men det är jag rädd att man nog inte hinner med barn nummer 2! :)

2011-09-15 @ 15:26:19
URL: http://naddiegoespublic.se
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

God eftermiddag.Ja det är perfekt att man blir lita piggare av kaffet..Hade lätt kunnat dricka hur mycket som helt men det står jag över...Inget bra för min sessa i magen..Fil är så gott..Ha en fin eftermiddag söta.

Du får allt se om du kommer få uppleva samma som din mamma--inget är helt omöjligt..men det är skönt att du inte är nervös inför den för det blir bara jobbigare..detta blir min andra så man är lita insatt hur det kommmer bli men det kommer inte bli samma som emd första..men inte rätt för det..kroppen klarar mera än vad man tror..kram

2011-09-15 @ 15:40:30
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Fia

Haha ja hon är underbar! Snart får du träffa din underbara:) har du någon förlossningsplan?? Jag gjorde också som du, slukade förlossningsberättelser som baaaara den! Man blev så taggad... Och det ääär så häftigt:) längtar tills nästa

2011-09-15 @ 15:47:00
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Maria T - BF 6 oktober

Konstigt att du inte fått lämna urinsticka!! Jag har lämnat en massa + att jag har lämnat urinodling 1 gång i månaden, pga att jag hade urinvägsinfektion när jag fick Oliver.. Men urinsticka ska vara standard hos alla BM kontroller! Fråga nästa gång du är där :-) om det blir någon mer gång innan den kikar ut ;)



Kram

2011-09-15 @ 16:17:20
URL: http://oliverspock.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Lyckliga människa som inte kände något, ooh lord! Öppningsskedet e det segaste :S

2011-09-15 @ 16:39:54
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

August förlossning gjorde inte så ont fram till 5 cm i alla fall men vid 8 cm har det känts ordentligt! Tror det är jättebra o sluka information innan..



Det är jättekul att man bloggar så mycket och sparar minnen och bilder i print..Ha härlig kväll..Kram

2011-09-15 @ 16:44:32
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Jag ser också fram mot förössningen, med skräckblandad förtjusning. :-)

2011-09-15 @ 17:50:08
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Linnea- Ebbas mamma

HAHA! Fil och musli var jag också helt galen i :P

2011-09-15 @ 17:53:28
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Hanna

Gott med fil! Oj öppen 8 cm utan att känna nåt :O Lillos henne! :P Kram

2011-09-15 @ 20:30:23
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Rebecca - väntar bebis i november!

Jag har också ätit en massa filmjölk under graviditeten och ett paket tar åtminstone slut varannan dag :p

Och vilken perfekt förlossning din mamma hade! När min lillebror föddes gick det supersnabbt och två timmar efter mamma kom in så var han ute, kanske blir det så för dig ändå eftersom du säkert kommer dra dig för att åka in :p

2011-09-15 @ 22:46:18
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Sådär var jag också när förlossningen närmade sig. Läste allt jag kunde komma över, haha. Och grät en massa. Du har verkligen något helt fantastiskt framför dig och jag är avundsjuk. Extremt avundsjuk!

2011-09-16 @ 10:17:35
URL: http://mylifeinthai.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0