Så gick det till..



Bilderna är från igår ikväll och gör mig lite nostalgisk. Dom påminner mig om när jag sov över hos Jörgen för första gången för ca 8-9 år sedan. Mycket har ju hänt sedan dess så det känns verkligen som ett helt annat liv när jag tänker tillbaka..

Det hela började dagen innan. Det skulle hållas en tillställning hemma hos min vän Maja vars föräldrar skulle bort. Inofficiellt en fest, officiellt en "tjejkväll". Jag hade fått tillåtelse att sova över. En trevlig kväll var det och det var faktiskt ingen som misskötte sig nämnvärt, tror jag personligen drack 4st 3,5:or eller något sådant. Men det bästa av allt var ju såklart att J var där. Jag hade varit kär i honom i vad som på den tiden kändes som en evighet, och bara väntat på att han skulle bli tillgänglig. Så när J framåt natten tackade för sig och förklarade att han skulle dra sig hemåt blev jag väldigt besviken och försökte övertala honom att stanna kvar. Det hade han inte några planer på, men jag var mer än välkommen att följa med honom hem. Efter den eviga väntan jag upplevt var det inget svårt beslut, jag röck tag i Maja, förklarade situationen och utarbetade snabbt en plan. Om mamma eller pappa ringde och frågade efter mig på morgonen skulle Maja säga att jag precis åkt dit (hem till J alltså).. Haha, inte lite genomskinligt..(sorry mamma och pappa;).

Hur som helst, på morgonen blev jag erbjuden just en banan med choklasås till frukost, som jag tackade nej till. J där emot glufsade glatt i sig ett par stycken. Ytterst udda tyckte jag, och hade jag inte insett innan att han var "one of a kind", så gjorde jag det nog då. Så gick det till och på den vägen är det.

För övrigt så blev jag och Maja genomskådade av båda våras föräldrar. Mamma ringde såklart hem till Maja och frågade efter mig på morgonen. Och när Majas föräldrar kom tillbaka hem lyckades hennes pappa hitta en kvarglömd ölburk under soffan, trots en grundlig städning. Vad gjorde Maja då? Hon fick en blackout och skyllde allt på just J av alla människor, haha ;). Man är ju så otroligt klyftig som tonåring..

Kommentarer
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Det e faktiskt gott :p

2011-09-26 @ 10:11:30
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Jane

haha ja men varför inte. Säkert gott. Som en marängsviss utan allt anant. ha ha ;)

2011-09-26 @ 10:53:23
URL: http://jeins.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

haha den varianten har jag aldrig hört talas om banan med chokladsås :P med glass o maräng och grädde så ;P

Men tänk vad det kunde bli början på ;) ha en fin dag, kramar

2011-09-26 @ 10:58:48
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: My heavenly life - johanna

SV: Ja håller med dej trivs inte heller i utväxt, men är jättenöjd med min nya hårfärg, måste dock fixa till det lite.



Ja men så spännande, för snart är det verkligen dags du =) När som helst typ! =) Kramar

2011-09-26 @ 12:17:32
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Erica

Haha, ja säkerligen så är det det! Har tyckt om varken fil eller mjölk innan och nu nästan överkonsumeras det, haha. Kul att det är någon annan som har likadant:)



Va underbart att ni varit tillsammans så länge redan:) Ni kom inte från stockholm innan var det så?

2011-09-26 @ 12:58:19
URL: http://ericanygrenbackman.blogg.se/
Postat av: Rebecca - väntar bebis i november!

Haha åh vilken söt historia hehe :p

2011-09-26 @ 13:10:30
URL: http://rebeccatherese.blogg.se/
Postat av: Malin

HAAHA Den där historien har jag inte hört förut. Jag skrattar högt för mig själv i soffan för jag ser det hela framför mig. Sötaste ni!

2011-09-26 @ 19:48:05
Postat av: Johanna Roslund

såå charmigt hahaha!...



2011-09-26 @ 20:13:56
URL: http://pieceofjo.blogspot.com/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Hahaha så kul minne du har!!! :D Hihi och aldrig förut har jag sett någon äta banan med chokladsås på det viset! hihi .. kramiss

2011-09-27 @ 09:48:35
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0