Ny plan

Har precis varit ute på en promenad. Ser ni vilken fin tröja jag har på mig? Här har jag gått i över en månad och varje dag haft problem att hitta något att ta på mig, sen visar det sig att det hela tiden funnits en garderob full med snygga, sportiga, gravidvänliga kläder, precis bredvid min egen garderob.. Tänk vad bra!!



Bestämde mig för en sak när jag var ute, jag kommer sluta ta det lugnt nu. Det spelar ingen roll att förlossningen bara startar när man är utvilad och avstressad, jag blir knäpp av att bara sitta på röven och vänta. Jag bryr mig inte om det kommer ta längre tid, det är ju bara när jag tar det lugnt som jag blir besatt av att föda och inte kan tänka på något annat. Nu när jag varit ute och rört mig har jag en helt annan ro i kroppen, känner mig tillfredsställd och GLAD. Och det är faktiskt det viktigaste. Överanstänger jag mig är jag säker på att kroppen kommer att säga till, och då kommer jag vilja ligga och ta det lugnt.


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

Smärtan kan man gärna stå över när det väl är dax för det gör ont men det får man stå ut med..man får något gott ur det..

Skönt med promenad..Ha en mysig kväll söta.kram

2011-09-28 @ 17:20:01
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Amzie,, mamma till Viggo -110531

svar: men åh :( tror jag tar en sväng och hoppas på att det kanske finns kvar ändå... :)



klar du ska röra på dig om du känner att du mår bättre av det, det är inte farligt att röra på sig under graviditeten man ska undvika att stressa självklart men att gå promenader och cykla och t.o.m jogga är inte farligt.

2011-09-28 @ 19:00:07
URL: http://amzie.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Haha bättre sent än aldrig :P



Förstår att väntan e olidlig, men plötsligt så händer det ;)



svar: Har bara nätshoppat än så länge :P

2011-09-28 @ 19:13:00
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Cissi

Jag tror inte på att man ska vila igång en förlossning.. Vet inte om jag innerst inne tror på nånting som får igång det innan ungen vill ut.. ;) huvudsaken är ju att man mår bra och kanske inte kör slut sig fullständigt redan innan förlossningen. Men sen gick det fort och lätt för mig, hade kanske resonerat annorlunda om det tagit evigheter

2011-09-28 @ 19:45:15
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Fia-mamma till Edison

Äsch min förlossning startade efter en dag med röjning, bullbak och färdknäpp så det där med att ta det toklugnt tror jag inte på!!!

2011-09-28 @ 21:07:23
URL: http://airyfairy.blogg.se/
Postat av: Lisa Brändström

Tack, vad gullig du är! Skönt att du har hittat kläder ;) Min förlossning startade när jag var aktiv och jag märkte att jag FICK energi av att röra mig lite, så gör det som känns bäst för dig! =)

2011-09-28 @ 23:50:48
URL: http://lisabrandstrom.blogg.se/
Postat av: fia

Vet du, du ska VILA! Det tar så mycket energi under förlossningen, jag gjorde som du, jag sprang upp och ner för bergsbacken här och jag var HELT slut vid min förlossning, jag hade inga krafter kvar!! därmed att mina värkar tog slut och det vill vi inte ska hända dig! :(

2011-09-29 @ 10:02:49
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Sv: Älskar när håret är nyfärgat=) Kram

2011-09-29 @ 13:08:38
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Louise

Min startade när jag hade fullspäckat schema (hade egentligen inte alls tid den veckan;))! Men själva vattnet gick på natten o just DÅ var jag ju avslappnad ;) Så kör på som vanligt du så går tiden snabbare åtminstone!

2011-09-29 @ 15:18:07
URL: http://lollo83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0