Reslust

Jag och J sitter och är ressugna. Lite lustigt att börja tänka på det i den livssituation vi är i nu, men så är det i alla fall :). Att resa är verkligen något vi prioriterar högt och dom senaste åren har det därför blivit en del. Förra året den här tiden impulsbeställde jag en resa till Edinburgh för att jag ville komma bort från det pågående stambytet. Det var en riktigt härlig tripp faktiskt, dit åker jag gärna igen.

Men nu sitter vi och funderar på att ta en resa till våren/början av sommaren. Då är bebis tillräckligt stor för att kunna följa med. Kanske inte på någon 12-timmars flygning, men Europa bör ju inte vara några problem. Vi får se till att bo bekvämt bara. Kan tänka mig Grekland faktiskt, där har vi varit många gånger och det känns tryggt. Det blir nice :).


Hua Hin, Thailand i våras. Jörgen, Jag och Kim firade Songkran (Thailändska nyåret). Jag var gravid i typ v 17 och tyckte jag hade värsta kulan.. hahaha. Fast Thailändarna påpekade faktiskt att jag var gravid så lite mage lär jag ju ha haft. Det var en ganska bra tid att åka i graviditeten. Men med facit i hand hade jag nog valt en annan typ av resa. Det blev lite för mycket fläng för min smak, jag hade trivts bättre med att bo på ett och samma ställe och bara vandrat mellan poolen och stranden :)

Kommentarer
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Han hade en väldigt tuff start men han är en riktig kämpe min lille pöjk. Envis och vet precis hur han vill ha saker och ting=) Kram

2011-09-14 @ 21:54:47
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: fia

haha ja hon gillade veerkligen inte gröt:D

2011-09-14 @ 22:13:29
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar & pyret i magen

Ja lite tidigare hade verkligen inte skadat, men jag håller tummar och tår för att våra bebisar förstår det ganska snart med :P

2011-09-14 @ 23:02:59
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Självklart behöver man inte ge upp att resa om de är något man älskar! Bebis kan absolut hänga med ;)



Blir så trött på att många säger att det är så mycke man inte kan göra med barn. Men mycket kan man visst göra :)

2011-09-15 @ 07:05:49
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Härligt med resa. När jag tittar på bilder från min graviditet fattar jag inte hur jag kunde tycka att jag var så stor i vecka 20.... Det är lite skillnad mot nu.

2011-09-15 @ 07:26:19
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Sofia - Wilburs mamma ♥

Ja, de jag fick på brösten under graviditeten är i stort sett borta så nog försvinner de. Det får ta sin tid. Jag har inte bråttom. :)

2011-09-15 @ 09:12:46
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: Ida, bf 30 sep

Jag har flera ggr nu i de sista också suttit och kollat resor :) men de blir väl så på hösten kanske? :)



Vi var också i Thailand, men lite tidigare, jag var i vecka 13! Vi hade ju bokat resan innan vi visste att jag var gravid, men de gick faktiskt väldigt bra! Allt mitt illamående försvan såfort vi klev av planet i Phuket :D

2011-09-15 @ 09:14:03
URL: http://distanceandtime.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh så härligt det skulle vara med en resa, och Grekland låter verkligen inte fel!! Jag skulle ge jättemycket för att få åka iväg till värmen någonstans, och än så länge får jag ju flyga utan speciella tillstånd och grejer :) Men tyvärr verkar det som att jag inte kommer iväg ändå, arbetslöshet/sjukskrivning är inte den bästa inkomstkällan, så alla pengar får väl sparas till liten :)



Sv: Jag har börjat rensa lite lätt nu, kan tyvärr inte kånka och bära så mycket med tanke på foglossningen, men får väl ta lite i taget :)



Hoppas du får en fin dag!

Kram

2011-09-15 @ 09:51:26
URL: http://teoretisk.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Vi har bokat resa i mars. Wihoo!!!!

2011-09-15 @ 11:12:40
URL: http://saratilling.se
Postat av: Beatrice, mamma till skrutten Robin

Ja, att resa har vi också prioriterat högt förrut. Det blir ju lite svårare med barn (speciellt när man bara vill ligga och sola och bada hela dagarna) :)



Hoppas ni får en mysig torsdag!

2011-09-15 @ 11:26:35
URL: http://beabofink.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

vad härligt med resor! hoppas att ni kommer iväg

kramar

2011-09-15 @ 20:09:38
URL: http://www.myheavenlylife.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0