Veckan som gått


I början av veckan hade vi finbesök av Carro och lilla Klara. Vi hade inte setts sedan före jul, så det var riktigt kul att se hur stor Klara blivit.


Det har blivit en hel del huspyssel. J målade och satte fast knopparna på trappen (dom som döljer skruvhålen). Vi har även grundmålat Eltons rum, och idag började J med ränderna vi ska ha på fondväggen. J har även omplanterat plantorna som sen ska sättas ut i trädgården.


Medan J hamrade fast knopparna på trappen satt jag vid datorn med E sittandes framför mig, samtidigt pratade jag med J. Helt plötsligt märker vi att E somnat, i en helt upprätt ställning. Han har inte somnat i famnen på någon sen han var runt 1 mån (bortsett från vid amning), så vi blev helt chockade. Han vaknade till lite när jag lyfte upp honom, men somnade sedan om direkt mot min axel. Jag satt med honom så i säkert 1 timme och bara njöt ;). Han sov och sov, trots att J hamrade på trappan precis bredvid.


Sittdelen på vagnen invigdes, riktigt poppis. Han har suttit upp i själva liggdelen i säkert en månad med en kudde bakom, så det var på tiden. Den fina vårjackan har han fått av sin mormor och morfar.


Något annat som invigdes idag var pottan. Eller invigdes och invigdes, provsattes är rätta ordet. Stilsäker som far sin matchade han strumporna med pottan :).

Kommentarer
Postat av: Louise

Gud vad söt han är på pottbilderna!

2012-04-23 @ 20:23:23
URL: http://lollo83.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hoppas att du fortsätter att blogga ibland.

Det är så roligt att kunna se hur Elton växer och utvecklas.

Mormor

2012-04-24 @ 22:35:51
Postat av: Cissi

Så söt och så stor han blivit, eller söt har han ju alltid varit! Hoppas vi får fortsätta att följa dig, och att du tittar in då och då!

2012-04-26 @ 07:24:16
URL: http://nastanperfekt.blogg.se/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Va han växer!

2012-04-30 @ 08:32:03
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0