Utsövda

Vi är inne i en riktig lyxperiod när det gäller sömn. Elton lägger sig vid 19:30, vaknar för välling vid 06:00 och somnar sedan om. Idag sov han ända till 08:45. Nästan lite för lång sovmorgon om jag vågar mig på att säga så. Tillslut var det liksom ingen sida som var bekväm att ligga på för min gravida kropp, vilket i-lands. Nu har vi precis stökat av frukosten och sitter och klurar på hur dagen ska spenderas.


Kommentarer
Postat av: Åsa H

Passa på att vila så mycket du kan medan tid är Millan! <3

2012-12-06 @ 10:36:31
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen

Mysigt med sömn... brukar vakna vid 4-5 nu mer och ta mig ut till soffan för att somna om.. svårt att hitta bekväma ställningar..

2012-12-06 @ 11:13:26
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: fia

ojojoj! skönt!
Oden sover från 19.00 till 06-07 nånting. brukar vara välling o mys i vår säng vid 05-ungefär.

kommenterar så sällan nu, för jag oftast hets-läser eftersom det aldrig finns tid att slö-surfa. men jag är så fascinerad över hur du orkar! jag är nervös för att bli gravid med nr två, hur ska man orka med den lilla man redan har? för här är det fullfart med våran lilla klättrande virvelvind från morgon till kväll. första graviditeten gjorde man ju inte annat än sov. ;)
kram!

Svar: Känner igen mig i det där.. datorn finns det inte mycket tid över för med en liten sprallig ettåring ;). Frågan om jag kommer orka eller inte kvarstår ju, haha. Nejdå, det ska nog gå bra. Men faktum är ju att det lätt blir besvärligt, nu har jag till exempel haft så mycket sammandragningar att J blivit tvungen att stanna hemma från jobbet för att hjälpa mig med Elton. Sen är planen att vi ska vara hemma minst en månad tillsammans när nya barnet kommer.
Vardagslycklig

2012-12-09 @ 20:36:12
URL: http://sandstedt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0