Freeedag


Det är fredag, klockan är inte ens 10 och jag har redan kommit ur pyjamasen. Den här dagen kan ju inte bli annat än bra!


Jag har massor av energi idag konstigt nog. Natten har varit full av mardrömmar och orolig sömn, tror att det har med inlägget jag skrev igår kväll att göra. Har varit mycket att bearbeta den senaste tiden. Men men, det är livets gång och inte mycket att göra åt.

Idag ska jag och Elton på mamma&barn-träff hemma hos Sabina och Tom, Hanna och Vincent kommer också. Hur trevligt som helst. Det är lite mer avslappnat att ses hos varandra än att träffas på caféer med alla bebbar. Jag ska verkligen se till att bjuda hem alla innan vi flyttar. Är det något jag kommer sakna när vi träffar är det att bo nära mammagruppen, sådana trevliga tjejer träffar man inte på varje dag. Jag kommer ju kunna vara med i framtiden också, men det är så smidigt när man bara behöver röra sig runt knuten. Lätt att det rinner ut i sanden annars. I alla fall om man heter Camilla.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Skönt att du är full av energi! ;) Hoppas dagen och helgen blir bra!

2012-02-24 @ 11:58:01
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Härligt när man vaknar pigg och glad :D

2012-02-24 @ 12:55:27
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: carolina - med Lo:s syskon i magen/nygift!

Åh vilken härlig bild på dig, vackra du!!

2012-02-24 @ 19:04:53
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Jättemysigt..Vi var ett sånt gäng när min första var liten och vi träffas fortfarande ibland. Det är så häftigt hur dom mest låg på en filt första gångerna man sågs och nu kan dom prata osv =)

2012-02-25 @ 06:14:34
URL: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0