Städdag


Elton "hjälper" mig bädda rent i sängen


Idag städas det. Skönt att få det rent och fint. Dessutom kommer nya ägaren för att mäta lite i eftermiddag, och då vill jag inte att hon ska mötas av dammråttor i hörnen. Det känns jättekonstigt att någon annan snart ska bo här, det är ju VÅR lägenhet. Detta är våran första alldeles egna bostad, innan flyttade vi runt mellan olika andrahandslägenheter. Elton kommer inte ens minnas att han har bott här, men vi kommer alltid göra det!

Kommentarer
Postat av: Emp

Jag tror första annonsen jag la ut förra veckan tog mig en timme! Just på grund av frakten. Men de har en länk till posten och där kan man fylla i allt så får man fram vad frakten är.



Jag har inte ens vågat mig på att köpa något på tradera innan, men min kära mor som är en frekvent kommentator här har klickat hem massor till Sixten, så jag ringde henne. Hon sa att bodys rullas ihop och oftast bara skickas med en plastpåse runt, så det är typ 12 kronor i porto, alltså två frimärken. Så jag körde 12 på bodys och 30 på jeans.



Märker stor skillnad i kläderna från tex POP och de från H&M, imorgon tar de flesta auktioner slut, ska bli spännande att se vad slutsumman blir på, högst budet på en body är 71 just nu =)

2012-02-22 @ 17:53:33
URL: http://empolie.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Demian

Herregud vad söt elton är alltså! Lycka till med huset :)

2012-02-22 @ 22:29:24
URL: http://emmaholmvall.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Oh vilken bra hjälpreda ;) Duktig som hjälper till att bädda rent! Han ser så liten och pluttig ut där han ligger :) Förstår att det känns mysko och så att nån annan ska bo där.

Kram

2012-02-22 @ 23:00:26
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0