110% mamma

Det är man väl på sett och vis alltid, men igår när E var sjuk var det extra påtagligt. J jobbade kväll därtill. Jag kom inte ur pyjamasen på hela dagen, än mindre in i duschen. Elton kunde inte komma till ro när han skulle sova, så det blev bara ett par korta tupplurer på hela dagen. Det resulterade i en övertrött kille som bara ville vara i famnen. Sitta gick inte heller, gå omkring var det som gällde. Äta ville han i stort sett bara göra framför köksfläkten. Dessutom ringde telefonen konstant i husrelaterade grejer, mer om det sen. Snacka om att jag fick perspektiv på hur enkelt det är i vanliga fall. Men så är det väl med allt, krävs några downs ibland för att man ska ha vett att uppskatta tillvaron till fullo. Det var hur som helst mest synd om sjuka lilla E.

Vi gick och lade oss tidigt allihopa. Till en början gick det väldigt bra, dvs innan E fattade att det var dags att ta natt (bilden). När han väl kom på det gick han bananas totalt och nöjde sig inte med något alls. Först försökte jag vid fläkten, men det gick inte. Sen gick J upp och ställde sig där istället, då gick det bättre som tur var.

Mindre kul bild att titta på för min del ;)


Idag verkar han må bättre, men fortfarande väldigt trött. Nu ligger han och sover i vagnen, förhoppningsvis gör han det nu tills han hämtat igen all förlorad sömn från gårdagen. Själv väntar jag besök från Anja som hade vägarna förbi och undrade om hon kunde titta in. Mycket trevligt!

Kommentarer
Postat av: Duktiga Tjejen

Vilken fin bild på er!! Hoppas han blir frisk snart, stackarn.

2012-01-12 @ 12:41:38
URL: http://Duktigatjejen.blogspot.com
Postat av: Cissi

Usch för sånna dagar... Sitte roch fixar med förstörda inlägg från första året, och allt kommer tillbaka... Hjälp vad man romantiserar! :) spännande med huset?

2012-01-12 @ 13:10:27
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Anna - Gustavs mamma

Usch ja.. jag har med drönat i pyjamas hela dagen, och gårdagen, mjölkstockning igen! Slår alltid lika hårt första dagen med hög feber och sedan helt slut några dagar efter. och lilleman verkar känna det på sig för han vill ha all uppmärksamhet, och massa mat (som ju inte kommer när det är som värst). hoppas ni får en bättre dag idag!

2012-01-12 @ 13:27:53
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Ja du, det är verkligen inte så enkelt när dom är sjuka. usch! :/ Skönt att hon verkar må bättre idag lille vännen.



Kram

2012-01-12 @ 14:19:09
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Ida - Isabellas mamma

Usch vad jobbigt det låter... :/ Såna dagar är inte alls nå roliga!

2012-01-12 @ 16:31:28
URL: http://dagarmeder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0