Ett glatt bildspel





Här om dagen så skrev gulliga Anna att hennes lilla Gustav vänt sig från mage till rygg. Elton och Gustav har hittills följts åt väldigt bra i alla steg i utvecklingen, men denna gång trodde jag faktiskt att det skulle dröja lite. Vi har varit dåliga på att ha E på filt på golvet, både på rygg och mage. Han trivs bätte med att sitta i babysittern eller bilstolen. Vi bestämde att det var dags att vi skärpte till oss, så idag lade jag lillfisen på golvet och passade på att ta fram kameran. Till min förvåning vände han sig bara efter någon minut! duktiga killen, han hade bara inte fått chansen att visa vad han går för. Att han har stark integritet har vi märkt för länge sedan, men det märktes tydligt att han var nöjd med detta steg mot självständigheten :)


Minns ni det jag skrev om E´s förkärlek till att skapa tvätt till sin kära mamma? (En passion jag vet att dom flesta bebisar delar) I går kväll när jag precis hade somnat så vaknade E, han låg i sin säng. Vi har gjort en liten bädd till honom i form av en vikt handduk med en babyfilt runt som han ligger på. Dels för att han är Mr. Blöjläcka, men även för att det är så lätt att flytta den lilla bädden mellan sängarna utan att han blir väckt. J erbjöd sig att hämta över honom till vår säng, men glömde att ta med bädden. Jag lät det passera eftersom vi inte haft någon läcka sedan vi kom hem efter jul. Tots att jag bytte på honom när J gick till jobbet vid 7, hade det ändå blivit en stor pöl när vi vaknade ett par timmar senare. Under förmiddagen har han dessutom haft hela 2 bajsläckor när han suttit i bilstolen, inom loppet av 3 timmar.

Jag har svårt att vänja mig vid sånt här. "Hans kiss och bajs är väl inte äckligt", säger J. Och nej, inte att ta reda på. Men när det blir ingrott i möbler, speciellt sängen, tycker jag att det är en smula drygt. Försöker trösta mig med att det i alla fall inte gått igenom bäddmadrassen, och den är det lätt att byta ut.

Då var även det bearbetat. Nu kan jag med glädje meddela att vinden har vänt, och jag är på bra humör igen ;). Förresten är det lätt att rycka upp sig när man har en så underbar och duktig son!

Kommentarer
Postat av: Erica

Sv: Tack! Ja det var en bra förlossning, lite lång bara, men komplikationsfri och det är jag riktigt glad över:)



Gud vilken liten gobit! Superfinabilder på duktiga pojken!

2012-01-10 @ 14:13:07
URL: http://ericanygrenbackman.blogg.se/
Postat av: Kitty

Fina bilder :)



Känner igen det där med mycket tvätt. Lilla Rocky är en riktig liten kräkis så det blir många ombyten både för mig och honom + filar sängkläder mm...

2012-01-10 @ 14:46:04
URL: http://elinhellokitty.blogg.se/
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Hihi ja men titta! Vad duktig han är! :D Kram

2012-01-10 @ 16:18:04
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Har ni inga såna där plastskydd under? Minns inte vad de heter haha :)

2012-01-10 @ 16:54:42
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: fia

vilka fina bilder!



satt o läste i ditt arkiv nu om när E kom till världen - vad kul att du skrivit så mycket!

2012-01-10 @ 18:53:15
URL: http://sandstedt.blogg.se/
Postat av: Anna - Gustavs mamma

HEJA!

Tänk att han skulle snappa upp det så fort :) De är då inte dåliga våra killar! Får se vad nästa grej blir.. jag gissar på stoppa tån i munnen (där är Gustav nära) eller sitta (fast dit är det nog längre). Ha en skön kväll, det skall vi så fort maten landat i våra magar!

2012-01-10 @ 19:03:47
URL: http://anaan.blogg.se/
Postat av: Carro

Kul att han har vänt sig ... :) och vilka fina bilder :)

2012-01-10 @ 22:47:29
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Madde

åååå vilka härliga bilder!

2012-01-11 @ 18:24:41
URL: http://feelgoodlookcool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0