Reality check

Här sitter jag uppe mitt i natten (07:30). Vi ska iväg och fastställa J´s faderskap, E ska äntligen få en pappa ;). 8.30 ska vi vara där. Helt galet, hur kan någon vilja gå upp så tidigt? Just det.. alla har det inte lika bra som jag som kan gå upp tillsammans med solen varje morgon. Det är lätt att glömma hur lyxigt det är att vara föräldraledig, hur lyckligt lottad man är som bor i ett land där man får vara hemma och njuta av sitt underverk i över ett år.

Men det är fortfarande liiite lite drygt just nu, killarna ligger kvar och sover i sängen och det ser så mysigt ut. Jag vill bara snusa in mig i E´s fjuniga lilla huvud och pressa kroppen mot en sömnvarm J. Nu måste jag istället gå in och väcka E så han hinner få mat och ny blöja. Han har sovit oroligt inatt, så han skulle nog behöva ligga kvar länge till. Men vi får ta igen det när vi kommer hem!

Kommentarer
Postat av: Caroline Lias mamma

Ja all pepp till oss :D hejja!

2012-01-04 @ 07:49:28
URL: http://carolineaf.blogg.se/
Postat av: Cissi

Usch för att gå upp tidigt... Själv ligger jag på soffan och laddar för att gå in i köket.. Totaltystnad och koncenterad andning hörs så lär få en mindre hjärnblödning när jag får se de senaste konstverket eller kreativt skapandet som den lilla ängeln skapat!

2012-01-04 @ 08:19:54
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Det ÄR inte rätt att gå upp så tidigt ! Jag är inte heller van och nu när jag har lektioner går jag upp sju, hemskt! Vi var förresten o fixade faderskapet i förrgår pckså, tog sin lilla tid..

2012-01-04 @ 10:02:03
Postat av: Duktiga Tjejen

Förmånerna som förälder är verkligen fantastiska i Sverige! Hurra!

2012-01-04 @ 15:26:20
URL: http://Duktigatjejen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0