Dagens framsteg

Allt har gått så otroligt bra idag. Jag trodde det skulle vara ett gigantiskt projekt att måla trappan, men det har bara varit kul hittills. Det visade sig att jag och J var ett riktigt bra team när det kom till renovering, ingen "arga snickar'n" här inte ;). Elton var så tålmodig med oss hela dagen, vilket gjorde det hela enkelt. Han sa knappt ett pip, trots att det var iskallt och han blev tvungen att ha overallen på sig. Det gjorde att jag och J kunde jobba på tillsammans större delen av tiden, istället för att en av oss tog hand om E.

På eftermiddagen dök vår vän Kim upp och körde lite tips från coachen samtidigt som han roade E, guld värt. Yrkesmålare OCH bra hand med barn.. honom får vi vara rädda om ;). Vi hann slipa och grundmåla. Färgen vi grundmålade med behövde torka i 11 timmar. Den vi ska måla med imorgon torkar mycket snabbare, så då hinner vi stryka på två lager.



När vi var klara med målningen åkte vi och åt pizza. Då var vi rätt slut kan jag säga. Jag var så genomfrusen att jag fick sitta med dunjackan på. Det var riktigt skönt när vi kom hem och jag fick ställa mig i duschen. Så fort jag skrivit klart detta är det sängdags. J och E har redan gått och lagt sig. Vi tänkte försöka komma iväg lite tidigare imorgon, vill gärna hinna börja spackla lite väggar också. På eftermiddagen kommer min mamma och farmor, då får vi lite förstärkning också. Och framför allt trevligt sällskap! Vi har ju faktiskt en 6-månaders att fira också :)

Kommentarer
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Oj shit, man ser verkligen vilket lyft det kommer att göra :)

2012-03-31 @ 22:50:45
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: fia

gud vad kuul, kommer bli superfint!:)

2012-04-01 @ 21:01:09
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Cissi

Å vad härligt! Tänk snart bor ni i hus med trädgård och allt! ;)

2012-04-02 @ 13:06:01
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Ida

himla spännande att se hur det blir med allt! :-)

2012-04-02 @ 19:16:24
URL: http://husligt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0