Idag är en stor dag



Det har visserligen inte inträffat än, men idag ska morsan i familjen få komma ur pyjamasen och ut på middag med några goda vänner. Killarna ska få mysa själva. Jag har bara lämnat Elton en gång sedan han föddes. Var hos frissan 3 timmar, E skrek hela tiden :P. Nu tror jag dock att vi är mogna för det alla tre. Ammar jag honom precis innan jag går kommer han klara sig med råge tills jag kommer hem. J får ge honom grötvälling, sen finns det massor av bröstmjölk i frysen om det skulle knipa.

Lite olägligt att J varit borta så mycket i veckan, visste inte det när jag bokade in det hela. Men han kom precis hem nu och E blev helt överlyckligt, han har skrattat flera gånger :). Det kommer gå fint!

Kommentarer
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Det kommer nog gå kanon! :)

2012-03-22 @ 16:24:13
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Ann-Helen

Det kommer gå så bra ska du se! Det är nog du som får det jobbigast! :)



Slår vad om att du får en kanonkväll!

2012-03-22 @ 17:14:02
URL: http://annhelen.blogg.se/
Postat av: Ida, mamma till Livia

Det är helt sant de du skriver! Man gör de nästan mer komplicerat än vad de igentligen är ibland just för att man lever kvar i gamla "rutiner" :)

2012-03-22 @ 17:16:16
URL: http://distanceandtime.blogg.se/
Postat av: beatrice - mamma till William

Va roligt att få komma ut och träffa lite vänner :)

2012-03-22 @ 19:09:09
URL: http://beaks.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Åh så mysigt ni ser ut att ha det! Längtar efter våran lilla bebis ;) Hoppas du fick en trevlig middag igår, att allt gick bra med E och att ni får en go ledig fredag tillsammans i lilla familjen :)



SV: Skönt att höra att någon annan var lika, känns som jag hade kunnat gå omkring och pyssla hela dagarna tills bebis vill ut och det är ändå några månader kvar! Sen finns det ju så mycket fint att köpa så man vet inte vad man skall välja...

2012-03-23 @ 07:45:06
URL: http://livetiharestad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0