Familjens allra yngsta

Den lilla krabaten vi kallar Bla-Bla blir gärna lite bortglömd här på bloggen, i alla fall om man jämför hur det var när vi väntade Elton. Jag ältar förlossningen fram och tillbaka, men glömmer att berätta allt det andra.. För även om vi är upptagna med E, finns ändå spänningen och all förväntan där. Vem är det där inne.. och hur kommer det att bli?
 
Lilla Bla-Bla har från början varit en något lugnare variant än sin bror. Visst känner jag hur h*n bökar runt, men det är inte alls på det viset jag minns från förra graviditeten. Jag har försökt vara uppmärksam på om det verkar finnas någon dygnsrytm, och jag tror att det är på kvällarna det är mest aktivitet där inne i magen. Kan även bero på att jag är aktiv på dagarna och vaggar plutten till sömns.
 
Imorgon kan vi fira 37 fulla veckor och en fullgången bebis. Nu kan vi nog vara säkra på att vi inte behöver oroa oss för förtidsbörd om vi skulle få för oss att skaffa ett till barn. Min kropp verkar klara att hålla emot, trots alla sammandragningar. Att gå runt och vara lite öppen i över en månad går tydligen fint :). Läkaren på specialistmödravården trodde ju redan från början att jag skulle klara mig tiden ut även denna gång, och det känns skönt att han hade rätt. Då har han förhoppningsvis rätt angående förlossningen också!
 
 
Snart har jag ett blindtarmsärr som skenat iväg runt halva kroppen.. Men vad gör väl det när man blivit välsignad med två underbara barn?
Gravidstilen.. Urvalet av kläder jag kunnat använda under den här graviditeten har sakta men säkert blivit mer och mer begränsat. Jag har fortfarande ett par tights som går bra, när dom blir smutsiga är det pyjamas som gäller rakt av. Då är det bara att välja mellan att dra på sig dom skitiga tightsen, gå ut i pyjamas, eller rent av hålla sig hemma ;).
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Finns ju inget skönare än att skrota runt i sånt där!! :-) fin mage!

2013-02-09 @ 15:41:56
URL: http://airyfairy.blogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma och smurfen

Fin du är med magen! Och visst är det skillnad på hur fokus ligger med barn 1 & 2! Lite likadant när bebis är på utsidan - inte riktigt lika mycket bebisbubbla den här gången!

2013-02-09 @ 16:17:35
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Pernilla

Vad härlig du är!
Förra gången var jag alltid välklädd när jag var gravid. (oftast iaf) nu sist så kan jag säga att så icke var fallet. ;)

Svar: Hehe, vet inte om jag kan säga att jag var speciellt välklädd första gången heller. Men till mitt försvar var jag sjukskriven och satt mest inne och häckade ;)
Vardagslycklig

2013-02-09 @ 16:40:55
URL: http://misschequered.blogg.se
Postat av: Sarah med bebiskusinen i magen

Vackra Camilla! Magen växer på fint ser jag, men inte länge kvar nu. Skönt att få tillbaka sin "vanliga" kropp igen, trots att det är väldigt mysigt att vara gravid. Tungt mot slutet dock, känner även jag ;) Tänker på er <3

Svar: Tack kära du! Ja, nog blir det skönt alltid. Det mysiga med graviditeten sitter inte i kroppen för min del, hehe. Handlar mer om att gå och längta efter bebis. Har du också fått problem att vända dig i sängen nu? ;)
Vardagslycklig

2013-02-10 @ 00:19:02
URL: http://schabelcase.blogg.se
Postat av: Sarah

Nä det är sant, är väl själv längtan efter bebis (sin lilla skatt) som är det mysigaste med en graviditet. :) än så länge har jag bara problem att vända på mig när höften min gör ont och spökar. Men inte annars. Det jag märker av mest är nog när jag ska sätta mig på huk och känner hur magen tar i låren. ;) kan även komma på mig hur jag ibland "vaggar" fram likt en anka när jag ska gå efter en lång stunds sittande ;) hoppas vi hinner träffa er innan det är dags för oss bli föräldrar. Kram

2013-02-11 @ 00:10:18
URL: http://schabelcase.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0