I lugn takt

Vi har haft ännu en toppendag med flera uträttade ärenden. En vända till Ikea där vi inhandlade lite grejer till Bla-Bla.. täcke, bäddset och lakan. Svängde även in på lelsaksaffären och köpte färgkritor till E. Som ni fick se här om dagen har han börjat visa stort intresse för J's pennor, så det var på tiden att han fick några egna. Han fick testa lite innan middagen, men då hade han mest tankarna på mat tror jag ;).

Nu har jag och J precis haft lite kvällsmys med sällskapsspel, glass och en kopp te. Än så länge har vi faktiskt lyckats behålla lite helgkänslan över alla dagar J varit hemma. Känns som att vi fått tid att njuta av det vi annars vi stressar för att hinna med en vanlig helg, nu tar vi allt med lugn och ro. Är så glad att vi beslutade att vara hemma tillsammans, och framför allt att vi började med det redan innan bebis ankomst.


Kommentarer
Postat av: Emelie-mamma till Wilde och Lilly

Jag är så nyfiken. Varför kallas bebis bla-bla???

Svar: Haha, jadu.. Elton är ju jätteförtjust i Teletubbies och vill se det hela tiden. Vi går jämt och trallar på den där melodin, och en dag kom Jörgen på en egen version där han använde namnen på oss i familjen.. Eftersom det blev en plats över drog han bara till med något, vilket blev Bla-Bla. Då konstaterade jag att det i så fall måste vara bebis i magen, och på den vägen är det :)
Vardagslycklig

2013-02-07 @ 10:26:02
URL: http://Ebrathen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0