Finbesök och firande i dagarna 2

I måndags fyllde J hela 27 år. Någon åldersnåja behöver han inte ha, för han blir bara ännu bättre för varje år som går.. så är det verkligen! Han fick öppna paket när han kom hem från jobbet, sen drog vi iväg och käkade middag på Olearys med några vänner. Mycket trevligt!
 
Kameran släpade vi med oss men glömde så klart att ta bilder efter att alla kommit..
 
Sen har vi även haft besök av min kusin Annika och hennes lilla Tilde, dom kom med tåget från Mora lagom till dess att Elton började tröttna ur på Olearys. Så jag och Annika lämnade kvar J på Olearys och tog med oss kidsen hem. Båda började givetvis gråta och trigga varandra i bilen på hemvägen, tur att det är så nära ;).

Igår tog vi det bara lugnt och hade ett litet försenat tårtkalas när J kom hem från jobbet. Ingen födelsedag är ju komplett utan lite tårta!
 
 
Det har varit så kul att ha tjejerna här. Elton och Tilde gillar verkligen varandra. Han vill krama henne hela tiden, och hon tycker att han är jätterolig att titta på. Det har varit väldigt intressant och lärorikt för oss att se hur E beter sig runt en liten bebis. Nu är ju Tilde 4,5 månad och inte lika "skör" som en nyfödd, men man måste verkligen passa hela tiden så att han inte kommer lägger sig över henne, eller försöker peta in en leksak i ögat :P. Jag har insett att det nog skulle vara bra att ha någon form av upphöjd plats att lägga bebisen när den kommer. Syskonvagnen blir ju lite otymplig att ha inne.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0