Jag vann

Nu vågar jag nog faktiskt säga att jag verkar ha vunnit fighten med min infekterade visdomstand. Kan inte vara mer lättad över att jag slapp gå till tandläkaren. Att borsta tänderna med antibactriell gel efter varje måltid var det som tillslut bet på den lilla j*veln, HA!
 
Idag skulle vi egentligen ha fått besök av Erica och Alexander, men A har varit sjuk så det blev tyvärr inställt. Hoppas att vi får till en ny date när lillgrabben frisknat till :). Istället blev det en tripp till öppna förskolan för mig och Elton, inte fy skam det heller. E tycker bara att det blir roligare och roligare för varje gång vi är där, så det är en ren fröjd att gå dit. Blir nog en tripp imorgon med.
 
Något annat vi hunnit med idag är att gå igenom några av dom 1000-tals bilder vi har sparade på datorn. Jag har valt ut, sorterat och mappat upp sånt som ska framkallas. Även sparat ned kopior på ett usb-minne, vilket inte var en dag för tidigt. Känns hemskt att vi inte haft någon backup på all den här tiden, tänk om något skulle hända med datorn?? Tyvärr har jag inte hunnit med alla, men snart så. Det är väldigt kul att sitta och gå igenom allt måste jag säga, man glömmer så fort.
 
Tänk att jag snart kommer ligga såhär igen? Inom 4 veckor..

Kommentarer
Postat av: Åsa H

Kom in här, såg bilden och trodde du redan fött! Blev så uppjagad att jag skickade en tom kommentar.
Skönt att du mår bättre! <3

Svar: Haha, hoppsan.. menade inte att luras! Nästa gång jag lägger upp en bild på en nyfödd lovar jag att det är Bla-Bla ;)
Vardagslycklig

2013-01-29 @ 19:26:18
Postat av: Ann-Helen

Ja sa ju att gelen skulle hjälpa!! :) Så nästa gång det börjar göra lite ont, fram med den igen så försvinner det på en dag!

Ha det fint!


Svar: Ja, det hjälpte verkligen! Tack för att du fick mig att hålla hoppet uppe ;)
Vardagslycklig

2013-01-29 @ 21:20:51
URL: http://annhelen.blogg.se
Postat av: Emelie-mamma till Wilde och Lilly

Snart så är hon/han här Camilla...
Tänka sig att även du snart är 2 barns mamma.
Kommer ihåg när vi satt och fika och vi pratade om att vi gärna ville ha täta syskon. Tänka sig att jag redan månaden efter skulle få reda på att jag var gravid igen och att du 3 månader?! senare fick samma besked.
Underbara mirakel...

Svar: Ja jösses, det är faktiskt helt otroligt. När vi satt där och pratade trodde jag verkligen inte att det skulle bli så tätt som det faktiskt blev, men är glad att det blev så :).
Vardagslycklig

2013-01-30 @ 08:41:55
URL: http://Ebrathen.blogg.se
Postat av: My heavenly life - johanna

SV:Hej fina du, jadu nu är det ingen tvekan alls =). Jättemysigt! Nu börjar det ju närma sig för dig med! Håller tummarna för dig att allt går bra skall du veta! Kram

2013-01-30 @ 12:04:15
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Sarah

Nu är det inte länge kvar inte :) är så spännande, längtar efter att få träffa er och lilla bla-bla :) <3

2013-01-30 @ 14:40:55
URL: http://schabelcase.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0