Roadtripp - första anhalten

Då var vi hemma igen, efter 1,5 vecka på vägarna. En semester som bjudit på både det ena och det andra, mest trevligheter. Vädret har vi haft riktigt tur med måste jag säga, bortsett från en dag i just Karlstad har solen liksom följt efter oss.
 
Jag tar allt från början och delar upp det lite...
 
Vi började med att styra mot Karlstad, där vi hyrt en campingstuga. Jag älskar stugliv, det är något speciellt med att klämma in sig med sina kära på en pytteliten yta. Helst mitt i ingenstans utan el och rinnande vatten, där man kan sitta och titta in i en sprakande brasa en hel kväll. Inte riktigt samma känsla på en camping, men det fick duga den här gången. Vi åt burkgulash, chips och skålade med ett glas rött. Resespjälsängen vi köpte till Elton gick inte in i stugans "sovrum" som planerat, så grabben blev nattad i en tarrsäng. Det gick alldeles utmärkt, bortsett från att hans paranoida mamma vaknade var 30 min för att se så han inte höll på att trilla ur ;)
 
Dagen därpå vandrade vi runt i centrala Karlstad. Det visade sig alltså att "solen INTE alltid sken", men det var ändå en väldigt trevlig stad. Värmlänningarna var varma och plockade upp grejer efter oss, som vi tappade i vår stundtals kaosartade framfart. Allt från barnskor till filtar. Barnen bytte roller, vilket innebar att Elton sov i vagnen medan Debbie hängde med på armen.
 
Eltons starkaste minne från resan är nog när ett gäng norska knuttar parkerade sina "DOTTODYTTAR" intill grannstugan. Då gnistrade blicken kan jag lova.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fru Cissi

Mysigt!

2013-07-16 @ 07:57:55
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0