Han snackar

Dagarna går så snabbt när vi är här att jag glömmer bort bloggen. Vi har det väldigt bra i alla fall, myser med släkten. Som vanligt är det en utmaning att hinna med alla så mycket som vi skulle vilja, det går inte att komma från. Vi gör det bästa av den tiden vi har och försöker slå iväg känslan av otillräcklighet. Ingen kräver egentligen något av oss, men vi vill ju så gärna själva också. Det är skönt att vi har/haft en vecka på oss!

Något som är väldigt kul med att åka hit till Mora är att Elton alltid tar ett språng i utvecklingen, det slår aldrig fel. Sist vi var här började han gå på riktigt, och nu denna gång har det verkligen börjat lossna med talet. Igår lekte han med hemtelefonen hemma hos mamma och pappa, så pappa tog sin mobil och ringde till hemnumret. Elton hoppade till av förtjusning när det ringde, så mamma hjälpte honom svara. "Säg, hej Morfar", uppmanade mamma. "Hej Oa", sa Elton då. Första gången han satt ihop två ord :). Vi har märkt att han haft ett stort ordförråd länge, eftersom han förstår så mycket.. Men nu sista veckan har han verkligen sagt nya ord var och varannan dag. Så himla roligt!

Ett par bilder från tidigare idag.. E fick följa med mamma och Boa (min farmor som han också lärt sig namnet på ;) ut på prommis med hundarna. Sen kom morbror Micke och Sarah över och poppade lite musik på datorn med honom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0