Vad dagen bjudit på

Vi bestämde redan vid frukosten att vi skulle bege oss ut, det var ju så fint väder. Jag drog iväg till affären för att inhandla matsäck. Oboy, bröd, bananer.. men vänta nu, hade jag inte glömt något? Typ ett barn? Nej, just ja, dom lämnade jag ju kvar hemma. Väl tillbaka igen fick vi jobba på lite för att komma iväg. Amning, bajs och borttappade ytterkläder gör lätt att tiden lätt rinner iväg.
 
Tillslut kom vi i alla fall ut genom dörren, och gud så skönt det var. Solen sken, det var lagom svalt och barnen somnade direkt.  Vi gick raka spåret ner till vår lokala badstrand och kastade oss över matsäcken. Jag tycker faktiskt att picknick är som allra godast en fin vinterdag, speciellt om man rört lite på sig före. Varm choklad.. mmm.
 
 
En riktigt trevlig utflykt blev det, med ett aningen tvärt avslut. Sekunden efter bilden togs kastade sig E bakåt och bjöd på ett ordentligt utbrott, helt från ingenstans. Han hade preics vaknat, och det var nog lite för tidigt. Envis är han ibland, vår lilla kille. Varken banan eller choklad hjälpte. Det var bara att packa ihop och gå hem igen. Den ljuva musiken fortsatte hela vägen, och in med för den delen. Han fick gå upp och lägga sig på rummet en stund..  3 min tog det, sen låg han där och kvittrade glatt. Ibland behöver han bara en stund för sig själv, i sällskap av snuttisen rumpis såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0