26 år

Jag har redan fiskat gratulationer på facebook, så jag kan likaväl fortsätta här. Det som hände var att jag skulle gå in och gilla dom gratulationer jag fått där på fb. Satt ute med datorn i solen och hade det bra, gillade och scrollade, gillade, kommenterade och scrollade. Hann tänka "Jäklar, vad poppis jag är i år då" innan jag började ana ugglor i mossen. Det visade sig att jag hade kommit hela vägen ner till fjolårets gratulationer. Det var bara till att snabbt försöka rätta till mitt misstag och skylla på solsting. Ingen verkar dock ha tagit illa vid sig, tur att man har vänner med humor.
 
26 år alltså.. Rätt stort på något vis, nästan lite overkligt. Vid 25 är man fortfarande lika nära 20 som 30.. 26 däremot är ju i princip 30. Inte för att jag har åldersnoja, inte det minsta faktiskt. Så länge jag kan minnas har jag längtat efter det skede i livet jag befinner mig i just nu...
 
 
 
J har varit ledig idag. Vi har haft det så mysigt och varit ute hela dagen. När jag tänker tillbaka har det ofta varit så att sommaren gjort entré just runt min födelsedag... får mig att tänka på den där låten.. "Hon kommer med solsken till mig, tralla laa". Minns den gången jag fyllde 5 år extra väl. Jag hade fått en ny outfit bestående av en matchande topp och volangkjol.. Jordgubbsmotiv på grön botten, jag kände mig så fin. Vi hade kalas ute på baksidan och det var så varmt och härligt. Minns även att jag fick en docksäng som morfar hade snickrat, och mormor hade sytt en tillhörande sänghimmel och bäddset. Fina minnen. Men idag går inte av för hackor heller, verkligen inte. Avslutningsvis har vi ätit en modifierad variant av sötpotatispaj med feta och spenat, det är godare med timjan istället för lagerblad. Nu väntar film och mörk choklad med havssalt.
 

Kommentarer
Postat av: Åsa F

Suveränt fina bilder :) Duktig fotograf. Kram på er <3

2013-05-09 @ 11:36:29
Postat av: Erica

Grattis finaste du! Vi vill hemskt gärna ses snart igen!! ❤❤❤

Svar: Tack ska du ha ❤. Vi vill också ses. Vill ni komma och hälsa på någon gång i början av nästa vecka?
Vardagslycklig

2013-05-09 @ 20:15:46
URL: http://ericaas.com
Postat av: Erica - Mamma till A och bebis i magen

Oj glömde helt bort att svara! Vi ses gärna! Kan ni tisdag eller onsdag? eller någon gång nästa vecka? Jag smsar dig istället haha )

2013-05-13 @ 10:21:38
URL: http://ericaas.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0