Enkel parmesankyckling



Det var länge sedan jag lade upp ett middagstips nu. Mycket på grund av bloggpausen såklart, men och andra sidan har jag knappt lagat någon mat heller. Den här lätta och supergoda rätten var en riktigt bra helgmiddag. Blev tipsad av mamma Agneta, henne kan man alltid lita på :)

Ingredienserna:
- Kycklingfilé, innerfilé eller lårfilé
- Torkad parmesanost, (en normalstor påse)
- Turkisk yoghurt
- Salt och Peppar
- Ev. lite pressad vitlök
- Ris till servering

Sätt ugnen på ca 250 grader
Gör en röra av turkisk yoghurt, torkad parmesan och ev lite pressad vitlök. Snåla inte med parmesanen, det ska bli som en tjock mousse. Salta och peppra kycklingen. Väljer man kycklingfilé kan det vara bra att förgrädda filéerna lite i ugnen innan man brer på röran. Med innerfilé och lårfilé kan man bre på röran direkt. Grädda i ugnen tills kycklingen är klar.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tips på en svingod kyckling! =D



http://lifeofjane.blogg.se/2010/september/chicken-a-la-jane.html

2010-12-17 @ 20:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0