Sängläge

Jag har ju haft en del sammandragningar den senaste tiden. Det började lite smått runt påsk, sen har jag känt av det mer och mer. Det är ju inga problem så länge det inte blir för mycket, men det är lite svårt att veta vad som är för mycket. I måndags när jag och J gick på stan en stund triggades det igång rejält, så vi fick gå sakta och stanna ibland så det skulle lugna ner sig. Men så fort vi började gå igen kom dom tillbaka. Sen när vi satte oss och satt ett tag så försvann det. Igår gick jag inga längre sträckor så då hade jag bara så många som känns "normalt".

Ringde och lämnade ett meddelande på barnmorskans telesvar igår kväll angående mitt D-vitamin tillskott och passade på att nämna sammandragningarna också. Så idag ringde dom upp och jag förklarade ovanstående. Hon tyckte att det lät som för mycket, och ville att jag skulle komma och lämna ett nytt urinprov. Eftersom jag har svårt att hålla mig 4 timmar bestämde vi att jag kunde komma dit efter jobbet och hämta rör, och sen ta det hemma med morgonurin.  Under eftermiddagen så kände jag av lite sammandragningar när jag gick till toaletten, men inte så mycket mer. Sen på väg till tunnelbanan började det lite igen. Och när jag kom till Sundbyberg gick jag automatiskt upp min vanliga uppgång, vilket gjorde att det blev en extra promenad till MVC. Kände direkt att det började komma igång med sammandragningarna, så jag försökte gå lugnt. Men det hjälpte inte så mycket så länge jag inte stannade helt. Väl framme var det en del folk eftersom dom har drop in för preventivmedelsrådgningning. Så jag frågade bara lite snabbt vad jag skulle göra. Dom tyckte jag skulle gå hem och lägga mig och vila, gick det inte över skulle jag ringa och rådfråga vårdguiden eller förlossningen. Vägen hem därifrån var inte kul alls, fick stanna flera gånger och sätta mig. Tog sammanlagt 25 min innan jag var hemma, i vanliga fall tar det 5-10.

Så har jag bäddat ner mig i sovrummet med dator och mobil. Väntar på att läkaren ska ringa om tillskotten, jag ska utöka dosen och det var oklart på apoteket vad det var jag skulle hämta ut eftersom jag hade så mycket utskrivet. Tänkte passa på att fråga henne hur jag ska tänka med sammandragningarna.  Jag är inte så orolig eftersom jag kan kontrollera det genom att ligga ner, men det kommer fortfarande tillbaka om jag reser mig upp och börjar gå. Blir ju jobbigt om jag ska ligga här i flera veckor och inte kunna röra mig :(

Kommentarer
Postat av: Carolina

Usch det där låter inte alls roligt. Hoppas det blir bättre snart .

Kram

2011-06-01 @ 21:31:10
URL: http://car0liiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0