Vilken dag...

Den blev inte riktigt vad jag hoppades på. Har inte ens brytt mig om att starta datorn, så det blir ännu ett inlägg från mobilen. E var nöjd en stund efter morgonamningen, sen drog en repris från gårdagen igång.Om än värre. Han är inte alls nöjd och jag tycker det verkar som han har ont, troligen i magen eftersom han fiser hela tiden och samtidigt gråter. Det första jag ska göra imorgon är att ringa BVC. En sak jag i alla fall testat idag är att mata honom utan amningsnappen, om det är så att han har svårt att få i sig tillräckligt eller sväljer extra luft med den. Vi får se om det gör någon skillnad.

Jag har i alla fall hunnit förbereda lite här hemma inför värderingen av lägenheten idag, fattar knappt hur jag hunnit så mycket faktiskt, många 5 minutersryck. Känns jobbigt att de är innan J kommit hem från jobbet så att jag måste göra det själv, men det får gå.


Kommentarer
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

När Moa var så liten så fick vi rapa henne jättemycket och det underlättade mycket!

Men det kanske du redan gör :/

Jobbigt för honom om de är magen som är dum! :(

2011-10-30 @ 17:25:40
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Therese

Så söt och mysigt värre. Hoppas ni fått en fin dag och att kvällen blir skön. kram

2011-10-30 @ 17:30:13
URL: http://sailorswife.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Levis

När jag läser dina inlägg om lillfisen och hans problem så dras jag verkligen tillbaka till den första tiden. L hade också ont i magen, jag fick sluta amma tidigt på grund av miljontals mjölkstockningar och gick då över till ersättning som väl inte var det lättaste för L:s mage att vänja sig vid. Jag provade alla möjliga droppar, olika ersättningar och oroade mig som tusan. Levis grät typ varje gång han skulle äta och det var skitjobbigt. Men sen en dag gick det över. Tror inte att det hade ngt med droppar eller ersättningar att göra, mer att hans mage mognade till sig... Men usch för onda bebismagar och mammaoro. Hoppas det löser sig för er och klart du ska ringa BVC och rådfråga. Bara att få prata med ngn om det brukar ju göra att det känns lite bättre.

2011-10-30 @ 17:37:07
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: Lisa Brändström

Men lill-grabben! :( Ger du honom nå droppar? Annars låter precis som Liams mjölkallergi :/ Hoppas att han blir bättre snart!



Vi kunde ge nappen direkt, det var inga problem. Däremot kväljer han om han kanske måste rapa eller nyss har ätit. Men han hade stort sugbehov också, så de sa redan på BB att vi skulle ge napp...

2011-10-30 @ 18:29:37
URL: http://lisabrandstrom.blogg.se/
Postat av: Sofie

Så var det med Rasmus också, han grät när han fes. Vi har använt både Minifom och Sempers magdroppar. Jag tycker båda har funkat bra. Kanske värt att prova? Googla det så kan du läsa lite info om dessa droppar. Kram

2011-10-30 @ 19:06:44
URL: http://sofnys.blogg.se/
Postat av: fia

Det finns ju minifom och sempersmagdroppar! fråga om dom hos BVC, jag köpte ifall att corre skulle få magknip osv, men hon har aldrig haft problem med det, men många som har barn med problem med magen har gett de och dom ska tydligen ha rätt bra effekt:D

2011-10-30 @ 20:08:48
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: A

Läser din blogg, mycket bra! Men har aldrig kommenterat. Jag fick ett papper på babymassage från min BVC sköterska när min lille pojks mage krångla en kort kort tid när han var mindre. Det funka för oss. Fråga om det kanske. Man gör bla nåt som kallas för vattenhjulet. Kanske går i googla om det är "kris"

2011-10-30 @ 21:43:51
Postat av: britta bloggar

Hoppas han mår bättre snart!

2011-10-30 @ 21:44:10
URL: http://brittabloggar.se
Postat av: Cissi

Jobbigt när inget duger. Hoppas det hjälper med utan amningsnapp och att BVC har något klokt att komma med...

2011-10-31 @ 08:20:34
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

A: Kul att du gillar bloggen :). Intressant det där med babymassagen, jag gillar "alternativa" metoder. Pratade med BVC idag och då nämnde hon faktiskt det som ett alternativ. Har inte fått några instruktioner men ska testa att massera lite försiktigt.

2011-10-31 @ 10:38:17
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: My heavenly life - johanna

åh vad gosig han är, hoppas att den lilla magen mår bättre snart :/ kramar på er

2011-10-31 @ 12:23:19
URL: http://www.myheavenlylife.com
Postat av: Stora Sis Malinvil

2011-10-31 @ 22:31:31
URL: http://malinocholiwer.blogspot.com
Postat av: Oliwers mamma

Jag kan rekomendera minifom... Men de ger ju tyvärr inte omedelbar effekt utan de tar nån dag..

men kolla över vad du ätit med.. Du har säkert redan fått de rådet från bvc men vissa saker är ju mer gasbildande o vissa barn är mer känsliga än andra..

Hoppas Eltons mage blir bättre snart o ni får mysa en massa!

2011-10-31 @ 22:33:54
URL: http://malinocholiwer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0