Vagnen är här

J är fortfarande väldigt dålig men vi kunde inte hålla oss från att hämta vagnen ändå. Han tog en dusch, alvedon och åt lite frukost. Sen stack vi! Egentligen hade vi tänkt passa på att handla upp presentkortet vi fick också, men energin räckte inte riktigt till så vi får ta det sen.

Min första tanke när jag såg den var att skötväskan var skitful, sen tittade jag närmare och tänkte att "hjälp, hela vagnen är ju för f*n ful". Jag fick en liten ångestattack helt enkelt. Men efter att ha samlat mig i bilen på väg hem insåg jag att den inte alls är ful. Det var bara en reaktion på all spänning och väldigt höga förväntningar, det är ju en hel del tid och pengar vi lagt på den om man säger så. När vi väl kom fram och tog ut den var känslan en helt annan, bortsett från skötväskan som jag fortfarande har lite svårt för. 

Sen var det dags att få upp den för trapporna, vi har ett problem där kan jag säga. Hade förväntat mig att det skulle vara tungt, men inte så tungt. Det slutade med att J fällde ihop den och bar upp den, fattar inte hur det ska gå. Det blir nog en kväll framför Hemnet är jag rädd. En positiv sak är i alla fall att den inte tog lika mycket plats här uppe som jag hade förväntat mig, faktiskt helt ok. Det kommer bli kanon, på ett eller annat sätt :)

Det är lite mörkt i hallen så bilderna blev inte helt 100..


Ännu mindre med handtaget nedfällt.

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag tycker den är jättefin, är nog som du säger med förväntningar. Det löser sig med vagnen jag tror det kommer vara lättar för dig när du inte har en mage i vägen =), Jag såg en jättesöt body i din byrålåda med små söta nyckelpigor, vart har du hittat den? Min andra bror har en lite på g och jag tänkte det kunde var en bra present =) Kramar

2011-09-01 @ 15:58:15
URL: http://husligt.se
Postat av: Sofia - Wilburs mamma ♥

Ja, jag hoppas verkligen att jag får prova den. :)

2011-09-01 @ 16:43:36
URL: http://idamariasofia.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Vad är det för en vagn? :)

2011-09-01 @ 16:44:14
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Ida:

Tack, jag hoppas att du har rätt angående trapporna :/. Plagget med nyckelpigor är faktiskt en pyjamas som kommer från Lindex, tror faktiskt jag köpte den här i Sumpan :). Kul att din brorsa väntar smått :)



Angelica - Mamma till Moa:

Det är en Teutonia Fun!

2011-09-01 @ 17:00:11
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Cissi

vagnen ser ju jättefin ut! Och skötväska använde inte jag så mycket, tog en stor axelremsväska, funkade precis lika bra! ;)

2011-09-01 @ 19:43:21
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Malin

va e de för vagn? :)

2011-09-01 @ 20:33:04
URL: http://honsomhetermalin.blogspot.com
Postat av: Hanna

Så fiin! Där kommer bebis ha det jättemysigt sen =)

2011-09-01 @ 22:27:33
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0