Skvallret

Det var kul att hälsa på jobbet idag. Kändes inte alls som det var så länge sedan jag var där sist, trots att det hade hänt en del. Men det gör det även om man bara är borta en vecka från det stället. Även om det var trevligt att träffa mina kollegor har jag ingen längtan efter att komma tillbaka kan jag säga. Nej, hemmamamma med något litet projekt på sidan av att roa sig med... det hade varit modellen det.

Skvallret var det ja.. Jag är egentligen inte speciellt skvallrig av mig, men jag lyssnar gärna så länge det är snällt skvaller. Just det här är verkligen en hisnande historia, förstår att det blev en riktig snackis på jobbet. Det var ett tag sen jag hörde den första gången, men idag fick jag lite närmare info.

En tjej på jobbet var gravid i v 32-ish. Hon hade kvällspasset men tog sällskap med sin kollega ner till caféet när denne slutade för dagen. Väl där tycker hon att vattnet går, men i och med att det är så tidigt blir hon osäker och tänker att hon kanske kissat på sig. Hon förklarar läget för kollegan och går in på toaletten för att se efter, kollegan följer med in igen och väntar utanför. Medan kollegan väntar ringer hon snabbt hem och förklarar att hon kommer bli lite sen. Sekunden hon lägger på luren hör hon den gravida tjejen ropa från toaletten. När kollegan öppnar dörren står den gravida tjejen och håller i barnet. Hon hade alltså fött sittandes på toaletten. Snacka om raketförlossning.. där ligger till och med jag i lä. Allt gick bra som tur var. Ambulansen kom och hämtade dom, och om jag fattade det rätt behövde dom bara stanna på sjukhuset i någon vecka.

Det blir sällan som man tänkt sig när det väl är dags för dom små liven att göra entré, det har jag förstått vid det här laget.


Hos oss för någon timma sedan, 30 min senare hade båda killarna slocknat. Jag får försöka passa på att njuta av mitt eget sällskap som omväxling. Kanske gå och brygga mig en kopp te och bre en macka.. jaaa.

Kommentarer
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Åh tack så mycket! Jag är inte ett stort fan av mitt hår då de är lockigt och tjockt och jobbigt att ta hand om ;)



Jäklarns vilken förlossning! Om de nu ens är mycket till förlossning liksom, haha. Nä, då skulle jag nog hellre välja min 36 timmars förlossning. :P

2012-01-19 @ 20:54:03
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Anonym

My god.. Läskigt!

2012-01-19 @ 21:36:00
URL: http://tviv.blogg.se/
Postat av: Carro

Åh herregud vilken förlossning...fy fan vad jag hade blivit rädd om jag födde ensam på en toa.. visst, de gick snabbt men ändå.. jag va skitnojjig över att typ mitt vatten skulle gå på nått mindre lämpligt ställe än hemma, eller att love skulle komma ut i en bil eller nått.. men de gick ju bra o jag gick över tiden.. :P grym historia iaf :)

2012-01-19 @ 21:52:55
URL: http://blomqvistcarro.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Isabella

Men shit vilken förlossning, skulle bli skitskraj jag!

2012-01-19 @ 21:57:10
URL: http://dagarmeder.blogg.se/
Postat av: Emelie- Mamma till Wilde ♥

fy fan va sjukt..

2012-01-19 @ 22:24:28
URL: http://ebrathen.blogg.se/
Postat av: Camilla - Vardagslycklig

Nej, det kan inte vara kul när det blir så. Hon trodde att barnet var dött från början, måste ha varit vidrigt.

2012-01-19 @ 23:24:51
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Sophy - Mamma till Ozzy.

Det va fan sjukt! :S

2012-01-20 @ 09:40:10
URL: http://minbebis.com/blogg/sophys/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Oj, det gick undan. Jag som tyckte att mina 6 timmar var snabbt....

2012-01-20 @ 14:33:01
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0