Barnvagn, check

Nu är äntligen barnvagnen beställd, vilken lättnad. Trots att vi hade bestämt oss när vi åkte dit tog besöket över en timme, precis som vi befarade ;). Men nu är det gjort. Vi hade ju blivit informerade om innan att leveranstiden är 10-12 veckor, så det är ju verkligen i sista minuten. Vi kollade upp innan på hemsidan vilka färger som skulle finnas på lager, så valde vi mellan dom. Det var nog inte en så dum idé oavsett med tanke på hur veliga vi varit, nu blev det ju ganska begränsat. Men enligt säljaren kunde det ta 10-12 veckor ändå. Om alla håller tummarna så kniper jag ;).

Så, vilken blev det?

Efter flera samtal med behovsanalyserande säljare, massor med googlande och många om och men så valde vi en Teutonia Fun. Av någon anledning har vi varit inne på Teutonia från början, sen har vi resonerat fram och tillbaka på vilken modell som passar oss bäst. Först var vi inne på att köpa en Beyou, som är ny för i år. Sen kom vi fram till att den är lite onödigt bred för oss, plus att man aldrig vet vilka fel som kommer att upptäckas med tiden när det kommer till en ny produkt. Fun (som vi valde) är Teutonias mest slimmade vagn och har några år på nacken. Från början hade den problem med att det fastnade grus i hjulen, men det är korrigerat sedan förra årets modell. Den känns över lag tryggare och jag har hört så mycket gott om den. Speciellt från männsikor som bor som vi gör.

Vi kommer köra med mjuklift i sittdelen så vi bara kan bära loss och lyfta upp för alla trappor. Det sved lite eftersom det är så mycket snyggare med separat liggdel, men funktion går såklart före ;). Det blev även lite andra tillval, ett vindskydd och matchande skötväska. När allt det var inknappat var vi nästan uppe i 10 lax, så då var det lika bra att fortsätta eftersom man fick ett presentkort på 500 vid köp för just 10 000 (såklart). Så då blev det ett inlägg för nyfödd till vagnen och en ny madrass till spjälsängen också. Lite ångest fick vi eftersom jag varit sjukskriven sedan början på juni och fortfarande inte fått några pengar från försäkringskassan, men det lär ju komma in så småningom :P. I vilket fall känns det ju som att det är vid första barnet man ska unna sig en ny vagn, vi planerar ju att få fler barn så småningom och kommer att få mycket nytta av den.

J provkör



Den här färgen blev det. Vi stod och valde mellan 3 olika, och jag hade egentligen en annan som favorit. Men J övertalade mig att denna var bäst eftersom den matchar bilen, haha :).

Kommentarer
Postat av: Åsa H

Men Millan! Vi har ju en Teutonia Mistral i jättefint skick, med lufthjul och ligginsats som har vändbart handtag och som blir jätteliten när man fäller ihop den. Och den står bara här i förrådet...

2011-07-25 @ 17:57:21
Postat av: Camilla

mmm jag vet. Tusen tack för erbjudandet, jag känner mig som en otacksam snobb =/. Det såklart sjukt onödigt på ett sätt eftersom den antagligen inte skiljer sig speciellt mycket från den vi beställt. Men vi kom fram till att göra så ändå. Det är något visst med att titta ut en barnvagn som passar perfekt, få hem den och sedan bädda ner den nya lilla bebisen när den kommer. Just processen barnvagn kändes viktig av någon anledning. Men om ni råkar ha en bilbarnstol liggandes till salu så är vi väldigt intresserade :).

2011-07-25 @ 20:28:58
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0